HOME ABOUT ME VACATION DRAMA/MOVIE BOOK

July 11, 2017

MINI GIVEAWAY : DUIT RAYA (TAMAT)



Hello guys 💞 Raya lagi kan ? Raya kan sebulan, so masih ada masa lagi nak kutip duit raya haha. So korang nak duit raya tak ? Kalau nak, jom join mini giveaway ni 😊 Click je banner tu ya. Rules dia senang je.

Duit raya

 1st place | cash RM30 
  2nd place | cash RM20

4 comments:

  1. Salam perkenalan Anina Shyqin..
    Sis join giveaway ini juga..
    Good luck diucapkan, semoga rezeki berpihak kepada Anina..

    ReplyDelete
  2. good luck yea. anyway, done follow ur blog & jemput join giveaway saya di link https://penselduabee.blogspot.my/2017/08/merdeka-giveaway-by-penselduabeeblogspo.html .Ada hadiah-hadiah yang menarik yang boleh dimenangi. Hadiah untuk top referral & top komentator pun ada juga....

    ReplyDelete